site stats
Informatii utile in caz de accident | Ce trebuie facut in caz de accident auto

Informatii Utile

Informatii utile in caz de accident

In cazul unui accident soldat doar cu pagube materiale

In cazul unui accident rutier soldat doar cu pagube materiale conducatorii auto implicati au obligatia de a scoate in afara partii carosabile masinile avariate. Daca acest lucru nu este posibil, vehiculele trebuie mutate cat mai aproape de bordura sau de acostament, semnalizand prezenta acestora.

Respectand legislatia actuala, se poate incheia constatarea amiabila sau - dupa caz - se poate merge la unitatea de Politie pe raza careia s-a petrecut evenimentul rutier.

Pentru tractarea vehiculelor apelati cu incredere la compania noastra, sunand la : +40 784 766 667. Trebuie sa ne indicati zona si vom interveni rapid pentru tractarea vehiculelor avariate.

In cazul unui accident soldat cu victime/raniti

In cazul unui accident rutier soldat cu victime (deces sau raniti), conducatorul auto are obligatia sa anunte imediat cea mai apropiata unitate de Politie sau serviciul unic 112. Masinile nu trebuie deplasate, iar urmele trebuie lasate intacte.

Dupa finalizarea masuratorilor politia decide daca vehiculele pot fi tractate. Pentru tractarea vehiculelor apelati cu incredere la compania noastra, sunand la numarul de telefon - contact. Trebuie sa ne indicati zona si vom interveni rapid pentru tractarea vehiculelor avariate.

Acte necesare pentru reparatia vehiculului

Dupa intocmirea constatarii amiabile este necesara pastrarea unui exemplar la bordul autoturismului dumneavoastra pana ce reparatia acestuia va fi realizata. Acea dovada este necesara pentru intocmirea dosarului de dauna / sau a fisei de service.

Similar, pentru dosarul de asigurare este valabila si dovada oferita de catre agentul de politie constatator.